Notebookcheck
laptopy testy i recenzje notebooki

Laptopy na Notebookcheck.pl

Zapraszamy do przejrzenia zawartości serwisu.
Odnotowaliśmy 43 098 831 odwiedzin od lipca 2006 roku.

Producent:
Model: »
     ogranicz settings
22.01.
Recenzja MSI CX62 7QL

76% Recenzja MSI CX62 7QL

MSI lubi wykorzystywać tę samą obudowę w różnych seriach laptopów. Model CX62 ma praktycznie taką samą obudowę, jak GE62, ale to zupełnie różne notebooki.
Intel Core i5-7200U | NVIDIA GeForce 940MX | 15.6" | 2.2 kg
18.01.
Minirecenzja Acer Aspire VX5-591G

Minirecenzja Acer Aspire VX5-591G

Acer Aspire VX5-591G (znany także jako VX 15) został przetestowany głównie w celu sprawdzenia wydajności karty grafiki GeForce GTX 1050 Ti. Notebookcheck otrzymał na testy egzemplarz demonstracyjny, z inną matrycą, niż w laptopach, które trafią do sprzedaży. Dlatego na razie publikujemy jego minirecenzję, bez dokładnych testów temperatur, hałasu i matrycy.
Intel Core i7-7700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Notebook) | 15.6" | 2.6 kg
16.01.
Recenzja Lenovo ThinkPad E470 (FHD, GeForce 940MX)

85% Recenzja Lenovo ThinkPad E470 (FHD, GeForce 940MX)

ThinkPad E470 w niewielkim stopniu różni się od poprzednika, modelu E460. Został wyposażony w procesor Kaby Lake-U i kartę grafiki GeForce 940MX. Szkoda, że nie posiada złącza pod dysk SSD M.2, portu USB typu C i podświetlanej klawiatury.
Intel Core i5-7200U | NVIDIA GeForce 940MX | 14" | 1.9 kg
14.01.
Recenzja Fujitsu LifeBook A557

Recenzja Fujitsu LifeBook A557

LifeBook A557 wygląda nowocześnie jak na laptop Fujitsu. Dla kontrastu przywrócono w nim tradycyjne rozwiązanie w postaci odczepianego akumulatora (poprzednik, A556, miał akumulator w środku obudowy). Pozytywne jest to, że zachowano dobrej jakości matrycę Full HD.
Intel Core i5-7200U | Intel HD Graphics 620 | 15.6" | 2.2 kg
13.01.
Recenzja Acer Swift 7 SF713-51

86% Recenzja Acer Swift 7 SF713-51

Acer Swift 7 SF713-51 został zaprezentowany jako najcieńszy laptop na świecie. Nie ma on nawet centymetra wysokości. Choćby dlatego warto było go przetestować. Jest to także jeden z pierwszych modeli z procesorem Intel Kaby Lake-Y przetestowanych przez Notebookcheck.
Intel Core i5-7Y54 | Intel HD Graphics 615 | 13.3" | 1.1 kg
11.01.
Recenzja Fujitsu LifeBook E736

Recenzja Fujitsu LifeBook E736

LifeBook E736 to mały laptop z dobrej jakości matrycą 13,3" i akumulatorem o dużej pojemności. Jego testy wykazały m.in. niezłą kulturę pracy pod obciążeniem.
Intel Core i7-6600U | Intel HD Graphics 520 | 13.3" | 1.6 kg
10.01.
Recenzja Asus GL753VD

83% Recenzja Asus GL753VD

Jednym z pierwszych laptopów z czterordzeniowym procesorem Kaby Lake przetestowanych przez Notebookcheck okazał się Asus ROG Strix GL753VD. Na dodatek ten model był wyposażony w będącą zupełną nowością w notebookach kartę grafiki GeForce GTX 1050.
Intel Core i7-7700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1050 (Notebook) | 17.3" | 2.9 kg
05.01.
Test kart grafiki GeForce GTX 1050 Ti i GeForce GTX 1050 do laptopów

Test kart grafiki GeForce GTX 1050 Ti i GeForce GTX 1050 do laptopów

Karty grafiki GeForce GTX 1050 Ti i GeForce GTX 1050 oficjalnie zawitały do laptopów. W związku z tym możemy zaprezentować wyniki ich testów.
04.01.
Testy Civilization VI

Testy Civilization VI

W 2016 roku Notebookcheck miał tyle do roboty, że jakoś nie było czasu na testy tej bardzo ważnej gry, jaką jest Civilization VI. Pora naprawić to niedopatrzenie i sprawdzić, jak chodzi ona na różnych laptopach.
02.01.
Recenzja HP ProBook 430 G4

86% Recenzja HP ProBook 430 G4

Nowy ProBook 430 to poza procesorem Intel Kaby Lake także opcjonalna matryca Full HD typu IPS. Notebookcheck przetestował właśnie wersję z tym wyświetlaczem a także z procesorem Core i7 i dyskiem SSD formatu M.2.
Intel Core i7-7500U | Intel HD Graphics 620 | 13.3" | 1.6 kg
01.01.
Recenzja Lenovo IdeaPad V110-17IKB

75% Recenzja Lenovo IdeaPad V110-17IKB

IdeaPad V110-17IKB to notebook z 17-calowym ekranem i procesorem Intel Kaby Lake. Poza tym nie wyróżnia się on niczym szczególnym.
Intel Core i5-7200U | Intel HD Graphics 620 | 17.3" | 3 kg
30.12.2016
Recenzja Saelic Veni G531D

Recenzja Saelic Veni G531D

Kolejny laptop z procesorem z komputera stacjonarnego i kartą grafiki Nvidia Pascal to Saelic Veni G531D. W tym przypadku chodzi o model z ekranem 15,6", Jego karta grafiki to GeForce GTX 1060.
Intel Core i7-6700K | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 15.6" | 3.7 kg
27.12.2016
Recenzja Asus UX310UQ

84% Recenzja Asus UX310UQ

Laptopy Asus ZenBook cieszą się dużą popularnością. Część z nich nie posiada dodatkowej karty grafiki. ZenBook UX310UQ jest wyposażony w kartę GeForce 940MX. To model z 13-calowym ekranem Full HD typu TN i niskonapięciowym procesorem Skylake.
Intel Core i7-6500U | NVIDIA GeForce 940MX | 13.3" | 1.5 kg
25.12.2016
Recenzja Saelic Vidi G761D

Recenzja Saelic Vidi G761D

Saelic Vidi G761D to potężny sprzęt o dużej wydajności. Został dobrze prześwietlony przez naszego recenzenta - z niniejszej recenzji można się dowiedzieć o najważniejszych wadach i głównych zaletach tego komputera.
Intel Core i7-6700K | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 17.3" | 4.3 kg
19.12.2016
Recenzja Acer Predator 15 G9-593

85% Recenzja Acer Predator 15 G9-593

Najnowszy Acer Predator 15 (G9-593) ma dużo wydajniejsza kartę grafiki od poprzednika (modelu G9-592). Chodzi o kartę GTX 1070. Dzięki niej jest to naprawdę mocny sprzęt dla graczy.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 15.6" | 3.7 kg
18.12.2016
Recenzja Dell Vostro 3568

Recenzja Dell Vostro 3568

Vostro 3568 jest laptopem biznesowym do podstawowych zastosowań. Postępem w stosunku do poprzednika, Vostro 3558, jest obecność wyjścia HDMI.
Intel Core i3-6100U | Intel HD Graphics 520 | 15.6" | 2.2 kg
07.12.2016
Recenzja Fujitsu Celsius H760

Recenzja Fujitsu Celsius H760

Celsius H760 jest wydajnym laptopem do pracy. Jego stylistyka trąci nieco myszką a jakość obudowy nie jest wzorowa. Notebook ten ma jednak sporo zalet.
06.12.2016
Recenzja Asus GL702VM

84% Recenzja Asus GL702VM

Asus GL702VM ma cienką obudowę i kartę grafiki GeForce GTX 1060. Jak zawsze w przypadku laptopów do gier tego typu kluczowymi kwestiami były temperatury i kultura pracy.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 17.3" | 2.7 kg
03.12.2016
Recenzja Dell Vostro 5568

Recenzja Dell Vostro 5568

Dell Vostro 5568 to laptop biznesowy o pewnych cechach laptopa multimedialnego. Szkoda, że otrzymał dość słabą matrycę FHD. Do zalet tego modelu można zaliczyć niewielką masę i długie czasy pracy na akumulatorze.
Intel Core i7-7500U | NVIDIA GeForce 940MX | 15.6" | 2 kg
28.11.2016
Recenzja Asus G752VM

Recenzja Asus G752VM

Asus G752VM należy do grupy bardzo wydajnych laptopów z kartami grafiki Nvidia Pascal (w tym konkretnie przypadku jest to GTX 1060). Jak wypada na tle starszego modelu G752VL (z kartą GTX 965M)? Tego m.in. można dowiedzieć się z niniejszej recenzji.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 17.3" | 4.1 kg
18.11.2016
Recenzja MSI GT73VR 6RF Titan

86% Recenzja MSI GT73VR 6RF Titan

Drugi przetestowany przez Notebookcheck notebook z serii MSI GT73VR to model z kartą grafiki GeForce GTX 1080 i matrycą 4K (UHD). Niniejsza recenzja porównuje go z GT73VR 6RE wyposażonym w kartę GTX 1070 i matrycę FHD 120 Hz.
Intel Core i7-6820HK | NVIDIA GeForce GTX 1080 (Laptop) | 17.3" | 4.1 kg
15.11.2016
Recenzja Fujitsu LifeBook A556

Recenzja Fujitsu LifeBook A556

LifeBook A556 to podstawowy laptop Fujitsu w najpopularniejszej kategorii modeli z ekranem 15,6". Posiada niskonapięciowy procesor Skylake. Przy przetestowaliśmy model z matrycą o najniższej rozdzielczości i bez dodatkowej karty grafiki.
Intel Core i5-6200U | Intel HD Graphics 520 | 15.6" | 2.2 kg
13.11.2016
Recenzja Fujitsu LifeBook S936

Recenzja Fujitsu LifeBook S936

W kolejnej generacji niewielkiego laptopa biznesowego Fujitsu nie zmieniło obudowy a tylko zastosowało nowszy procesor Intela. Zapraszamy do lektury naszej recenzji LifeBooka S936.
Intel Core i7-6600U | Intel HD Graphics 520 | 13.3" | 1.3 kg
12.11.2016
Recenzja Acer TravelMate X349-M

84% Recenzja Acer TravelMate X349-M

TravelMate X349-M to laptop biznesowy wyższej klasy. Ma aluminiową obudowę, niezłą matrycę 14" Full HD, podświetlaną klawiaturę, ale nie posiada modemu WWAN lub LTE. W testach wykazał się dobrą kulturą pracy.
Intel Core i7-6500U | Intel HD Graphics 520 | 14" | 1.5 kg
10.11.2016
Recenzja Acer Spin 7 SP714-51

82% Recenzja Acer Spin 7 SP714-51

Acer Spin 7 SP714-51 to laptop konwertowalny (można go złożyć w tablet) z 14-calowym ekranem. Jest on bardzo cienki i relatywnie lekki. Został wyposażony w 4,5-watowy procesor Intel Kaby Lake (Core i5-7Y54). Jego ekran ma dość szeroką paletę kolorów i cechuje się fatalnym odwzorowaniem kolorów bez kalibracji a znakomitym po kalibracji.
Intel Core i5-7Y54 | Intel HD Graphics 615 | 14" | 1.3 kg
02.11.2016
Recenzja HP 250 G5

75% Recenzja HP 250 G5

HP 250 G5 to kolejny tani laptop HP do zastosowań biurowych. Co ciekawe, można w nim zamontować dysk SSD formatu M.2. Przetestowany został model z matrycą Full HD (TN).
Intel Core i5-6200U | Intel HD Graphics 520 | 15.6" | 2.1 kg
30.10.2016
Recenzja Saelic Vidi G761

Recenzja Saelic Vidi G761

Sukcesywnie testujemy laptopy marki Saelic. Kolejny model, który został przez nas zrecenzowany, to Vidi G761 z matrycą 17,3" i jedną kartą grafiki GeForce GTX 1070.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 17.3" | 3.4 kg
29.10.2016
Recenzja MSI GT83VR 6RE Titan SLI

87% Recenzja MSI GT83VR 6RE Titan SLI

MSI GT83VR 6RE Titan SLI to laptop ekstremalny. Choćby jego wygląd odbiega od kanonu przyjętego dla komputerów przenośnych. Przede wszystkim posiada jednak dwie bardzo wydajne karty grafiki NVIDIA Pascal. Niewiele osób będzie w stanie pozwolić sobie na taki sprzęt, ale i tak warto było przyjrzeć się mu bliżej.
Intel Core i7-6820HK | NVIDIA GeForce GTX 1070 SLI (Laptop) | 18.4" | 5.5 kg
28.10.2016
Recenzja Saelic Vici G781D

Recenzja Saelic Vici G781D

Testy tego potężnego notebooka do gier musiały potwierdzić jego wydajność. Pod tym względem ten sprzęt z dwiema kartami GTX 1070 naprawdę imponuje. Gorzej natomiast przedstawia się sprawa funkcjonowania układu chłodzenia.
Intel Core i7-6700K | NVIDIA GeForce GTX 1070 SLI (Laptop) | 17.3" | 5.2 kg
20.10.2016
Recenzja Xiaomi Mi Notebook Air 13,3

86% Recenzja Xiaomi Mi Notebook Air 13,3"

Mi Notebook Air 13,3" to pierwszy laptop Xiaomi. Można powiedzieć, że jak na debiut jest całkiem nieźle. Chińskiej firmie udało się stworzyć ultrabook, który może śmiało konkurować z modelami uznanych marek, dłużej obecnych na rynku.
Intel Core i5-6200U | NVIDIA GeForce 940MX | 13.3" | 1.3 kg
15.10.2016
Recenzja MSI GS63VR 6RF Stealth Pro

84% Recenzja MSI GS63VR 6RF Stealth Pro

Mimo że cienkie laptopy dla graczy mają z natury rzeczy poważne wady (hałas, grzejąca się obudowa), znajdują one najwidoczniej nabywców. Firma MSI nie zrezygnowała bowiem z tej koncepcji i w miejsce GS60 ma teraz do zaoferowania model GS63VR wyposażony w kartę grafiki GTX 1060 (Pascal).
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 15.6" | 1.9 kg
08.10.2016
Recenzja Asus Pro P2710JF

Recenzja Asus Pro P2710JF

Jeżeli chodzi o laptopy biznesowe, czterordzeniowe procesory są już spotykane właściwie tylko w drogich stacjach roboczych. Asus Pro P2710JF to jeden z ostatnich dużych laptopów biznesowych, który nie zalicza się do takich modeli z górnej półki a posiada czterordzeniowy CPU.
Intel Core i7-4712MQ | NVIDIA GeForce 930M | 17.3" | 3 kg
07.10.2016
Recenzja Dell Vostro 5468

Recenzja Dell Vostro 5468

Vostro 5468 to pierwszy laptop z procesorem Intel Kaby Lake, któremu przyjrzał się recenzent Notebookcheck.pl. Jest to model interesujący dla osoby poszukującej dość lekkiego notebooka z ekranem 14", której nie zależy na dobrej matrycy
Intel Core i5-7200U | NVIDIA GeForce 940MX | 14" | 1.6 kg
06.10.2016
Recenzja Lenovo IdeaPad 510-15

79% Recenzja Lenovo IdeaPad 510-15

IdeaPad 510-15 prezentuje się teoretycznie bardzo korzystnie. Matryca IPS (15,6"), podświetlana klawiatura, karta grafiki Nvidii, niewysoka cena. Jak się jednak okazało, matryca ta jest średnia, czasy pracy na akumulatorze są średnie i w ogóle cały ten laptop jest jakiś taki średni.
Intel Core i5-6200U | NVIDIA GeForce 940MX | 15.6" | 2.2 kg
03.10.2016
Lenovo IdeaPad 500S-13ISK

82% Recenzja Lenovo IdeaPad 500S-13

IdeaPad 500S-13 wyróżnia się czerwono-czarną obudową, ale nie tylko. Ten model z ekranem 13,3" ma wyświetlacz typu IPS a jego ceny nie są wysokie.
Intel Core i5-6200U | Intel HD Graphics 520 | 13.3" | 1.5 kg
28.09.2016
Recenzja Hyperbook SL502 VR

Recenzja Hyperbook SL502 VR

Hyperbook to polska marka laptopów dla graczy funkcjonująca na rynku już od dłuższego czasu. Bohater niniejszej recenzji jest jednym z laptopów, jakie trafiły do sprzedaży po premierze kart grafiki Nvidia Pascal. Model SL502 VR ma ekran 15,6" i kartę grafiki GTX 1060.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 15.6" | 2.8 kg
26.09.2016
Recenzja Lenovo IdeaPad 510S-13

82% Recenzja Lenovo IdeaPad 510S-13

IdeaPad 510S-13ISK to interesujący laptop z matową matrycą 13,3" typu IPS, procesorem Intel Skylake-U i podświetlaną klawiaturą. Jego najsłabszym punktem są nie najdłuższe czasy pracy na akumulatorze.
Intel Core i5-6200U | Intel HD Graphics 520 | 13.3" | 1.6 kg
24.09.2016
Recenzja Saelic Veni G731

Recenzja Saelic Veni G731

Saelic to nowa polska marka laptopów dla graczy. Nowa, ale bazująca na sprawdzonych konstrukcjach Clevo. Przetestowany przez nas model Veni G731 był wyposażony w kartę grafiki GeForce GTX 1060, która zapewnia mu wysoką wydajność w grach. Laptop ten ma 17-calowy ekran Full HD i czterordzeniowy procesor Intela. Egzemplarz, który trafił na testy, był wyposażony w dysk SSD i dysk HDD.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 17.3" | 3.4 kg
19.09.2016
Recenzja MSI GS73VR 6RF Stealth Pro

84% Recenzja MSI GS73VR 6RF Stealth Pro

Następca modelu GS70, MSI GS73VR, posiada nieco zmodyfikowaną obudowę, niezmieniony procesor a zamiast karty grafiki GTX 970M kartę GTX 1060 (o wydajności co najmniej na poziomie karty GTX 980M). Niestety, mimo poczynionych pewnych zmian w układzie chłodzenia, laptop ten jest dość głośny (podobnie jak poprzednik).
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 17.3" | 2.4 kg
13.09.2016
Recenzja MSI GS43VR 6RE Phantom Pro

84% Recenzja MSI GS43VR 6RE Phantom Pro

Wystarczyło wstawić kartę grafiki GeForce GTX 1060 do istniejącego modelu GS40 i tym sposobem MSI stworzyło jeden z najwydajniejszych obecnie laptopów z 14-calowym ekranem, GS43VR 6RE Phantom Pro. Niestety notebook ten okazał się głośniejszy od poprzednika.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1060 (Laptop) | 14" | 1.9 kg
10.09.2016
Recenzja Acer Predator 17 G9-793

85% Recenzja Acer Predator 17 G9-793

Predator 17 był najwydajniejszym laptopem Acera do czasu zaprezentowania jeszcze potężniejszego modelu Predator 21 X. Model G9-793 to wersja z kartą grafiki NVIDIA Pascal. Notebookcheck przetestował Predatora wyposażonego w matrycę 17,3" 4K, kartę grafiki GTX 1070 i procesor i7-6700HQ. Jak wypada ten laptop na tle konkurencji? O tym m.in. można przeczytać w niniejszej recenzji.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 17.3" | 4.2 kg
05.09.2016
Recenzja MSI GT73VR 6RE Titan

88% Recenzja MSI GT73VR 6RE Titan

Kolejny laptop MSI z kartą Pascal i kolejny, który wypadł co najmniej dobrze. Notebookcheck przetestował model z matrycą 17,3" FHD 120 Hz, podkręcanym procesorem i7-6820HK, kartą grafiki GTX 1070, 16 GB RAM-u i dwoma dyskami SSD (RAID 0). GT73VR to jeden z niewielu laptopów, które mogą zostać wyposażone w dwie karty grafiki, więc nasza wersja wcale nie była najwydajniejsza.
Intel Core i7-6820HK | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 17.3" | 4.1 kg
29.08.2016
Recenzja Asus GL502VS

85% Recenzja Asus GL502VS

Kolejny laptop z kartą grafiki Nvidia Pascal, który przeszedł testy Notebookcheck, to Asus ROG Strix GL502VS. Posiada on kartę GTX 1070. Jest to model z ekranem 15,6", więc można mieć obawy o kulturę pracy i temperatury w sprzęcie z tak wydajnym układem grafiki.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 15.6" | 2.6 kg
26.08.2016
Recenzja Lenovo ThinkPad P50

Recenzja Lenovo ThinkPad P50

ThinkPad P50 to wyróżniająca się przenośna stacja robocza. Można stwierdzić, ze to jeden z najlepszych laptopów tego typu, z jakimi mieliśmy do czynienia. Przetestowaliśmy wersję z matrycą FHD, procesorem Xeon, kartą Quadro M2000M i aż trzema dyskami SSD.
Intel Xeon E3-1535M v5 | NVIDIA Quadro M2000M | 15.6" | 2.8 kg
22.08.2016
Recenzja Asus G752VS

87% Recenzja Asus G752VS

Asus G752VS to jeden z licznych laptopów z kartami Nvidia Pascal, których premiera miała miejsce kilka dni temu. Z pierwszych testów wiadomo było, że nowe karty graficzne cechują się dużo lepszą wydajnością od swoich poprzedniczek z generacji Maxwell. Niniejsza recenzja dobitnie pokazuje, jaki skok wydajnościowy miał miejsce. G752VS został w niej porównany z modelem G752VY z kartą GTX 980M.
Intel Core i7-6820HK | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 17.3" | 4.5 kg
20.08.2016
Recenzja MSI GT62VR 6RE Dominator Pro

85% Recenzja MSI GT62VR 6RE Dominator Pro

Kilka dni temu Nvidia oficjalnie przedstawiła karty grafiki Pascal do laptopów i jednocześnie nastąpił wysyp notebooków wyposażonych w te układy. Jednym z pierwszych modeli przetestowanych przez Notebookcheck jest MSI GT62VR. Następca GT60 został wyposażony w kartę GTX 1070, która odznacza się piorunującą wydajnością. Jest znacznie lepsza nie tylko od GTX-a 970M ale także od GTX-a 980M.
Intel Core i7-6700HQ | NVIDIA GeForce GTX 1070 (Laptop) | 15.6" | 2.9 kg
16.08.2016
GTX 1080, GTX 1070, GTX 1060 - porównanie wydajności kart grafiki Nvidia Pascal do laptopów

GTX 1080, GTX 1070, GTX 1060 - porównanie wydajności kart grafiki Nvidia Pascal do laptopów

W związku z premierą układów Nvidia Pascal do laptopów wiele osób jest zainteresowanych tym, jak przedstawia się wydajność kart grafiki GTX 1080, GTX 1070 i GTX 1060 w porównaniu do starszych rozwiązań opartych na architekturze Maxwell. Notebookcheck przeprowadził testy kilku laptopów wyposażonych w nowe karty. Na tej podstawie powstał niniejszy artykuł prezentujący porównanie wydajności nowych i starszych GPU.
12.08.2016
Recenzja Toshiba Tecra Z50-C

Recenzja Toshiba Tecra Z50-C

Toshiba Tecra Z50-C ma sporo do zaoferowania nabywcy. Przede wszystkim jest to laptop dość lekki jak na swoją wielkość (15,6"). Posiada matrycę IPS, która odznacza się dobrymi parametrami obrazu. Ma na wyposażeniu port dokowania. Jej klawiatura jest podświetlana. Choć akumulator nie ma dużej pojemności, zapewnia całkiem niezłe czasy pracy.
Intel Core i5-6200U | Intel HD Graphics 520 | 15.6" | 2.1 kg
08.08.2016
Recenzja Dell Latitude E5470

85% Recenzja Dell Latitude E5470

Testy tytułowego laptopa wykazały dwie ważne jego cechy: matryca 14" HD jest w nim słaba a czasy pracy na akumulatorze (62 Wh) są znakomite. Dzięki niskim temperaturom i raczej cichej pracy (w wersji z procesorem Skylake-U) można powiedzieć, że to dobry sprzęt.
Intel Core i5-6300U | Intel HD Graphics 520 | 14" | 1.8 kg
05.08.2016
Recenzja Asus G701VO

84% Recenzja Asus G701VO

Asus G701VO to jeden z niewielu laptopów z kartą grafiki GTX 980. Jeśli Asus GX700VO to laptop eksperymentalny, to model G701VO jest laptopem bardziej dla ludzi. Testy wykazały, że obudowa tylko miejscami robi się gorąca a temperatury podzespołów nie są przeraźliwie wysokie.
Intel Core i7-6820HK | NVIDIA GeForce GTX 980 (Laptop) | 17.3" | 3.9 kg

Wszystkie recenzje znajdziesz -> tutaj

Informacje
23.01.2017
Mushkin Carbon KB-001 Mushkin Carbon KB-001
Firma Mushkin wkroczyła na rynek klawiatur z własnym produktem o nazwi...
Asus UX530 Asus UX530UX, UX530UQ i UX530UA
Kolejne nowości Asusa to ZenBooki UX530UX, UX530UQ i UX530UA. Są to ci...
Asus UX430 Asus UX430UQ i UX430UA
Asus przedstawił nowe laptopy z serii ZenBook UX430. Posiadają one pro...
20.01.2017
Lenovo ThinkPad E570 Lenovo ThinkPad E570 w kuzniewski.pl
W sklepie kuzniewski.pl pojawiły się laptopy Lenovo ThinkPad E570.
Fujitsu LifeBook U937
Jednym z kilku nowych małych laptopów Fujitsu jest LifeBook U937.
Fujitsu LifeBook T937 Fujitsu LifeBook T937
W ofercie firmy Fujitsu pojawił się kolejny laptop z funkcją tabletu, ...
19.01.2017
Logitech G203 Prodigy Logitech G203 Prodigy
Firma Logitech wprowadziła do oferty przewodową myszkę G203 Prodigy, k...
MSI GT83VR w GameRagon.pl
W ofercie sklepu GameRagon.pl znalazły się laptopy MSI GT83VR.
18.01.2017
17.01.2017
... więcej

Kanały RSS